Hallo,

ALS ONLINE BRANDING EXPERT HELP IK EEN OP MAAT GEMAAKTE DIGITALE IDENTITEIT TE CREËREN VOOR IEDERE KLANT.

Ben je op zoek naar iemand met veel LinkedIn ervaring? Ik geef al sinds 2010 workshops, trainingen en inspiratiesessies over LinkedIn en online branding.

Zo heb ik tientallen in-house corporate workshops gegeven om LinkedIn-profielen aan te scherpen voor medewerkers van alle niveaus. Ook verzorg ik LinkedIn webinars, aangepast aan online interactie.

Verder ben ik een jack-of-all trades. Daarover kun je alles lezen op mijn LinkedIn-profiel.

Nu wil ik met CheckLinkedIn een heel duidelijke dienst aanbieden. Voor veel mensen is de basis van interactie op LinkedIn nog niet optimaal: wat is de eerste indruk die je met jouw profiel maakt? Daar help ik je graag bij. En er is meer mogelijk. Heb je geen tijd, zin of schrijfskills om je summary te verbeteren? Ik heb al voor meerdere mensen een compleet nieuwe summary mogen schrijven en ze daarmee veel werk uit handen genomen.

Ik ben er trots op dat mensen mij ervaren als deskundig, eerlijk en sympathiek. Best een handige combinatie als je mijn advies vraagt voor je LinkedIn-profiel!

Over Oliver de Leeuw

Wil je meer weten of even contact opnemen? Dat kan. Je kunt me toevoegen op LinkedIn en volgen op Twitter, een e-mail sturen of bellen. Hieronder vind je alle contactinformatie.

Oliver de Leeuw - LinkedIn trainer

Klanten

Ik heb gewerkt met klanten die werken bij onder meer: